Proglasili su je za najljepšu ženu u Srbiji, a tek joj je 18 godina: Neće vam biti dobro kad je vidite u kupaćem - Lifesytledom

Proglasili su je za najljepšu ženu u Srbiji, a tek joj je 18 godina: Neće vam biti dobro kad je vidite u kupaćem

Često na društvenim mrežama imamo priliku pročitati i pogledati fotografije nekih ženskih članica koje su doista uspjele zadržati cijeli svijet bez daha svojim izgledom i ljepotom. Ovih je dana 18-godišnja Andrijana Savić, koja dolazi iz Gornjeg Milanovca i koja je studentica četvrte godine srednje škole u Zemunu, uspjela oduševiti cijelim kozmetičkim tehničarom u cijeloj našoj regiji.

Naime, upravo je Andrijana osvojila laskavu titulu Miss Srbije za 2019. godinu. Svi su ostali bez daha čim se Andrijana pojavila na pozornici, a ovoga puta nije bilo ništa drugačije. Naime, ova lijepa i mlada djevojka u slobodno vrijeme bavi se sportom, inače trenira boks, a u budućnosti želi trenirati ljepotu, ali zanima je i menadžment.

Kaže da je za nju izuzetno važno voditi brigu o zdravoj prehrani i vođenju zdravog načina života općenito. Obožava poslove koji uključuju estetiku, šminku, njegu kože, a također je zanima i planira krenuti naprijed kada je u pitanju učenje stranog jezika, novinarstvo i slično.

Želimo joj sve najbolje u daljnjoj karijeri, a sudeći po reakcijama javnosti na ovu ljepoticu, vidjet ćemo je dugo, a tek je pred njom karijera. Što mislite o svemu ovome, koji je vaš komentar? Pišite nam danas u komentarima ispod našeg članka!

Da li vam se dopada njena ljepota?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply