Profesor Francuskog jezika Marko Leferti (37) u Everglejdu , je osim časova u školi radi dodatne zarade davao i privatne časove učenicima , stoga je jedna majka odlučila da ga unajmi kako bi na taj način pomogla svoju kćerku koja je planirala da nastavi studije u Francuskoj , pa bi joj poznavanje ovog jezika moglo biti od krucijalnog značaja.

 

 

On je došao na prvi čas ponašajući se sasvim pristojno i primjereno , pa ova mjak nije ništa posumnjala , naime on je svakako bio profesor u školi koju je pohađala njena kćerka i nije imala ni najmanju sumnju da bi nešto moglo poći loše . Međutim kak su časovi odmicali njegovo je ponašanje postajalo sve čudnije. On bi njenu kćerku koja je bila maloljetna doririvao po licu , pravdajući to time da joj pokušava pokazat kakvu mimku mora da ima a bi pravilnije izgovarala neke riječi. Zatim je nedugo nakon toga počeo da je navodi da ustane da joj ispravlja kičmu ,a za to mu je opravdanje bilo da su ljudi u Francskoj daleko graciozniji i drže do toga kako se neko ponaša i izgleda mnogo više nego što je to slučaj Sjedinjenim američkim državama. A čak i to je ova majka na neki način istolerisala  Međutim jednog je dana otišla u kuhinju da donese kafu i kolače , a kada se vratila vidjela je kako on masira ramena njene kćerke , govori joj kako je predivna i da lijepo miriše.

 

 

Nakon toga ga je pozvala da izađe u drugu prostoriju, i reka mu otvoreno da to što radi nije uredu i da ne priliči jednom profesoru , da bi on trebalo da zavodi starije žene , njegove dobi a , ne maloljetnice koje su pri tom i njegove učenice. Takođe je kako bi mu na neki način dala do znanja da ga donekle razumije i da ne želi da ga napada  rekla da je on privlačan odrastao muškarac koji neće imati problema sa ženama njegove dobi , na što je on tu gospođu pokušao da poljubi. Ona je naravno prezrela taj potez i ošamarila ga , a sutradan je podnijela prijavu u školi i polici , međutim kasnije je prijavu u policiji povukla , ali je saznala da je u školi dobio suspenziju i da je red ggubitkom profesorske licence.