Mnoge pop zvijezde morale su raditi neke čudne poslove kada su tek počinjale da bi zaradile za život, ali neke koje su ustrajale stvorile su nevjerovatne karijere. Nadica Ademov je jedna od tih umetnica, a njen rad je zaista neverovatan.Nadica je veoma tražena pevačica u Srbiji koja je popularnost stekla nastupom na popularnom muzičkom takmičenju Zvezda Granda. Svoju izvođačku karijeru započela je na romskim vjenčanjima, što joj je izazvalo negativne povratne informacije od kolega. Ipak, Nadica nije dozvolila da je to odvrati i nastavila je da postiže veliki uspeh u svetu muzike.

U intervjuu je odlučila da otkrije nekoliko detalja o periodu pre nego što je zakoračila u svet popa. Rekla je da je morala da radi na tržištu i da prodaje gaće i čarape dok ne obezbedi dovoljno finansijskih sredstava da se upusti u nešto veće muzičke projekte.“Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape. Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla” – izjavila je Nadica.

Nadica je postala popularna nakon gostovanja u Zvezdama Granda, ali je nastavila da peva na romskim svadbama jer je za jedno veče mogla da zaradi i do 15 hiljada evra. Posebnu pažnju javnosti privukao je snimak njenog gostovanja na venčanju u Beču, gde je za manje od pet minuta zaradila 2 hiljade evra napojnica.

Mediji su bili fascinirani njenim ljubavnim životom, a posebno burnom vezom sa Stefanom Živojinovićem, sinom poznate pevačice Brene. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2016. godine, ali to nije dugo potrajalo. Mnogi su mislili da je veza ozbiljna, ali se brzo raspala i završila neurednim raskidom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here