Popularna Megan Merkl sasvim je slučajno ovih dana objavila jedan video, za kojeg niko nije smio znati, a sve je to priznala u jednom intervjuu za jedan Engleski modni magazin. Tako je popularna Megan na društvenim mrežama objavila dio intervjua s urednikom Edwardom Eninfulom, koji je Megan tijekom intervjua rekao da ga zanima može li mu pomoći Smarth Works (dobrotvorna organizacija).Upitao ju je također, može li uopšte povući veze kod kraljice da se to malo ispromoviše. Ona je naglasila da više nema toliku moć, jer je dobro poznato, da su ona i princ Hari izašli iz Kraljevske porodice. 

Na kraju ispada da je Megan kraje prošle, 2019 godine preuzela uredničku ulogu za sadržaj u ovom časopisu , a video prikazuje Edwarda kako kaže Megan da je oduševljena svojim radom, da ima pravo uredničko oko, i da je stvoren za ovaj posao, i da je vrlo temeljita u poslu i da nikad prije vidio takvo što. Odao je njoj priznanje za takav trud.Na kraju je pomenuto izdanje Meganine redakcije rasprodano za otprilike 10 dana, a ovo je izdanje ušlo u povijest kao najprodavanije u posljednjih 10 godina. Kapa dole, zar ne?

Ubrzo nakon snimanja ovog videa pojavile su se vijesti da Megan i Hari odlaze iz kraljevske obitelji, a saznalo se da su njih dvoje otpustili bivše suradnike, a rečeno im je da njihove usluge više neće trebati u daljnjoj budućnosti.

Podvukli su crtu, i rekli su da žele da imaju više vremena za sebe i svoj privatni život, a to nisu mogli raditi dok su bilo pod kraljicinom šapom. 

Preporuke
Loading..