Procurila prava istina o Arkanu: Karleuša i on se potajno viđali, kad je Ceca saznala nastao haos, sad je sve jasno - Lifesytledom

Procurila prava istina o Arkanu: Karleuša i on se potajno viđali, kad je Ceca saznala nastao haos, sad je sve jasno

Najveće neprijateljstvo na srpskoj estradnoj sceni, koja traje već dvadeset godina, izbilo je zbog Arkana!

A čini se da su svi članovi ove trojko dobro razradili plan – najprije Jelena Karleuša, potom Arkan, a zatim i Ceca! Mada su svi uvjereni da je jedan intervju u kojem je Jelena nešto nesmotreno izjavila, razlog njihovoj svađi, a što je Cecu doživotno uvrijedilo, ustvari je puno intrigantnije. Srpska pjevačica JK i Arkan intenzivno su se družili u jednom periodu i upravo je to jako zasmetalo Ceci koja je otpočela rat.

-Jelena i njena majka Divna bile su vrlo bliske sa Cecom i Željkom. Često su se družili i posjećivali, a dvije pjevačice uvažavale su se i voljele. Ali, 1998. godine kada je Arkanov fudbalski klub Obilić postao prvak Jugoslavie, sve se promijenilo. Šampioni su gostovali u Španiji, a tada je Ražnatović poslao na put Cecu, zato što je zbog raznih krivičnih djela imao zabranu izlaska iz zemlje, kaže B.P. i dodaje:

-Jelena je odmah iskoristila njeno odsustvo i počela se intenzivno družiti sa Arkanom. Njih dvoje su u tom periodu baš dosta vremena provodili zajedno. Ali, nakon desetak dana Arkan je otkačio, taman koliko mu je žena bila u Španiji ,otkriva ovaj izvor. Razne priče došle su do nje po povratku u Srbiji. Tada su joj rekli da je njen suprug često izlazio s mlađom koleginicom i dobrom prijateljicom. Haos je izbio!

-Ceca se jako razljutila. Danima je bjesnila, prijetila da će se razvesti, ali je Arkan uspio smiriti i uvjeriti da između njih dvoje ništa nije bilo, ali da ga je ona opsijedala i proganjala. Ceci je bilo važno samo da zauvijek udalji iz njihovog doma mladu pjevačicu, pa je skovala s mužem pakleni plan kako da javno ocrne Karleušu, kaže izvor. Kako navodi, Arkan je stupio u kontakt sa svojim prijateljem, inače novinara jedne revije i rekao mu da sa Jelenom uradi intervju, u kojem će da pljuje Cecu.

-Tada je nastala ona čuvena izjava sve pjevačice su ku*ve u kojoj se kao, Ceca najviše pronašla. Upravo je Arkan prvi reagovao na skandal, koji je sve medije iskoristio da napadne bivšu prijateljicu. Bio je gost u najgledanijoj emisiji kod Minimaksa i rekao mnogo toga za Jelenu, a Ceca je bila među publikom. Zaista se vidi da glume kada se sa ove vremenske distance pogleda taj snimak. Jelena se isprva nije željela oglašavati, a poslije je uvidjela i sama da joj to odgovara, pa je nastavila igrati po njihovom, kaže B.P.

Categories: Najnovije

Leave A Reply