Kada pomenemo Harisa Džinovića svakako mislimo na jednu legendu narodne muzike, koji je svakako specifičan i pamtljiv po svojoj boji glasa, ali i po tome da je on stvarno vrsni pjevač koji svaku svoju pjesmu može da izvede da ona zvuči kao original.

 


Kada analiziramo razna muzička takmičenja onda možemo slobodno da kažemo da  su njegove pjesme jedne od najizvođenijih, a vrlo često se dešava da članovi žirija govore svojim kandidatima da ne biraju njegove pjesme jer su one jako zahtjevne i veoma teške za pjevati i takmičari u velikom broju slučajeva jako često griješe, naročito u tonalitetu.

Iako on ima veliku karijeru i ima zavidan profesionalni život i njegov privatni život sa druge strane je jako zanimljiv javnosti, iako se on trudi da o njemu puno ne govori niti da iznosi razne detalje u javnosti, a isto tako i njegova supruga Melina je isto član estradnog drutšva, pa je tako skoro nemoguće da se neke stvari o njihovom privatnom životu ne znaju.

Naime, Melina je sama istakla kako se ona ne voli mnogo da promoviše, pa tako oni nekako uspjevaju da svoj brak i privatni život koliko toliko drže zatvorenim.

Međutim, pored glasa, neizostavan dio Harisa jeste i njegov šešir, kao i brkovi, a veliki broj ljudi misli kako je razlog nošenja šešira ustvari estatske prirode, a šešir i brkove smo mogli da vidimo kroz godine i godine njegove karijere.

On od djetinjstva ima problema sa rijetkom kosom i vrlo rano je krenuo da gubi kosu, pa je se on odlučio da počne  da nosi šešir, a cijelu ovu priču potvrdila je i fotografija njega iz ranijih dana

Kako god okrenemo, on pored sebe ima jednu od najljepših žena a sceni, koja je od njega mlađa čak 30 godina.

Vaš komentar?