Probudio ga je kćerkin vrisak za pomoć u pola noći: Zaledio se kada je vidio šta je na njenoj ruci (Foto) - Lifesytledom

Probudio ga je kćerkin vrisak za pomoć u pola noći: Zaledio se kada je vidio šta je na njenoj ruci (Foto)

Porodica Petigru iz Australije otišla je na ljetno kampovanje na australijsko ostrvo Moreton. Sve je djelovalo sjajno i bajno, dok otac u cik zore nije čuo kako njegova mala kćerkica Gabi šapuće kroz stisnute zube da joj neko pomogne, dok joj je oko ruke bio priljepljen piton dugačak oko dva metra.

Mala Gabi bila je strašno preplašena, što je i uobičajeno sa obzirom na okolnosti, a velika zmija joj je jako bila obavijena oko njene malene ruke. Otac koji je bio van sebe od panike i straha je svim silama pokušavao da spasi svoju djevojčicu.„Toliko je jako bila smotana oko ruke, da što sam ja više htio skinuti sa ruke, ona se više pripijala za moju nedužnu djevojčicu, užas živi.

A onda je ona zarila svoje ogromne zube u njenu desnu ruku. Sigurno je puno i jako boljelo, vidio sam joj po licu, ali Gabi je nekako uspjela da ostane koncentrisana u tom trenutku.

“U tom trenutku sam od panike, uzeo zmiju, i golim rukama joj razdvojio jaku vilicu i iščupao ruku svoje djevojčice iz tog jakog grotla, koji joj je isisavao život”, priča svoju priču nesretni otac. Jedino dobro u cijeloj toj priči je to, što piton nije smrtonosna zmija, ali svojim stiskom zna ubiti i odraslu kravu.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply