Mnogo ljudi danas svoje slobodno vrijeme jednostavno mora provoditi u sopstvenoj kući. Zna se vrlo koji je to razlog, a u svojoj kući se uvijek napravi najbolja komocija i tu se očekuje da čovjek jednostavno bude svoj na svome. Ne želi ponekad da prima neželjene goste, i želi jednostavno mir u svoja 4 zida. Međutim, šta ako u kući imamo nepozvanog gosta, a ne znamo uopšte kako se on tu stvorio? Djeluje pomalo sablasno zar ne?Danas vam donosimo priču o tome kako se jednom čovjeku desila baš takva situacija? Ovaj bračni par nam dolazi iz Kanade i zovu se John i Ashley Keneddy koji su imali jednu jako neviđenu situaciju u svojoj rođenoj kući. Pošto su dobili dijete prije 4 mjeseca, prije toga su imali majstora u kući, koji je je renovirao cijeli stan jer su željeli veći i ljepši prostor za svoga nasljednika.

Jedne noći je čuo buku sa krova, kada se popeo na potkrovlje vidio je tanki sloj svjetlosti koji je dolzio ispod crijepa. Nikako nije mogao dokučiti o čemu se radi tu uopšte. Odlučio je iduće jutro da instalira sigurnosne kamere koje su snimale 24 sata dnevno. Kada se probudio, krenuo je da pregleda i imao je šta i da vidi. 

Kada je pustio snima na njemu je vidio istog komšiju koji im je radio restauraciju kuće prije samo par mjeseci. Robert Havrill je njegovo ime i ima 69 godina, i on je svo vrijeme špijunirao njegovu cijelu porodicu. On je odmah uhapšen, ali odbija priznati svoju krivnju. Trenutno je u pritvoru.

Preporuke