Prizovite sebi sreću, brdo novca i ljubavi u vašem domu: Ovo je sve što je potrebno da imate ove figure - Lifesytledom

Prizovite sebi sreću, brdo novca i ljubavi u vašem domu: Ovo je sve što je potrebno da imate ove figure

Duhovnosti kao i zanimljivim tehnikama u duhovnosti azijski narod je uvijek imao poprilično velike sklonosti. Feng šui jeste jedna od tehnika koje su najpoznatije.

Predmeti po Feng Shui-u kao i njihov raspored je ono što na pozitivno raspoloženje i energiju dosta utiču u životu. Za našu psihu su veoma dobri predmeti, jer onii izuzetno pozitivnu energiju privlače kod svakoga, dok suprotno drugi to rade.

Prema stručnjacima i Feng Shui, ukoliko ove figure držite u vašem domu to će ujedno da u vašoj kući privlači svu pozitivu i pozitivnu energiju. SLon sa surlom koja je podignuta jeste ključ svakog uspjeha.

Ukoliko u spavaćoj sobi čuvate figure onda je to nešto što ljubav privlači, a ukoliko se nalazi u blizini vaših vrata to će za sve ukućane da sreću da privuče.

također postoje neka vjerovanja da ove figure novac privlače, a slon koji se u drugim kulturama ima značenja koa moći, snage i mudrosti, te razuma i energije. Vjeruje se također da slon može da donese sreću kao i da je poželjno imati figuru takvog slona pokraj vrata ulaznih kako bi u kuću mogla da ulazi samo pozitivna energija i sreća.

Također postoje neke zanimljivosti i vjerovanja da ova figura slona može da u vašu kuću uđe kao prinova.

Categories: Najnovije,Zanimljivosti

Leave A Reply