Bogdana Ražnatović nedavno je dobila drugo dete, sina Krstana, koji je postao novi član porodice njene svekrve. Njena svekrva, proslavljena folk pevačica Ceci Ražnatović, bila je presrećna zbog prinove. Bebin stariji brat Željko takođe je bio oduševljen novim bratom. Željko je ime dobio po svom pokojnom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je tragično poginuo u jednom beogradskom hotelu pre 22 godine.

Koincidencija da se mali Krstan rodi na isti dan kada je i Arkanov rođendan unela je emotivnu notu porodici. Ceca i Veljko su nakon vesti požurili u porodilište, a pridružile su im se i Bogdanova majka i sestra Nataša. Radostna prilika obeležena je velikim slavljem u pevačinoj vili iste noći. Uz porodičnu sreću, nedavno je objavljeno da i Cecina ćerka Tasa čeka devojčicu, što je Ceci donelo neizmernu radost.

Bilo je veliko iznenađenje kada se Tasa nije pojavio u Beogradu na Bogdaninom rođenju. Ceca je pojasnila da Tasa nije mogao da napusti Španiju zbog čekanja na papire za stalni boravak. Pored toga, porodica Ražnatović ima rijaliti program sličan Kardašijanovi Ceci. Emisija je emitovana na televiziji Blic, a gledaoci su mogli da prisustvuju rođenju Bogdana, kao i njihovom slavlju u Cecinoj vili do ranih jutarnjih sati.

Otac novorođenčeta, Veljko, prisustvovao je porođaju i bio je preplavljen emocijama dok je na svijet dočekivao još jedno dijete. Kamere su uhvatile trenutak kada je beba, po imenu Krstan, predstavljena svetu. Ceca, baka, blistala je od ponosa rekavši da je mališan po dolasku dobio savršenu ocenu deset. Krstan je bio zdravih 4,2 kilograma, a dužine 54 centimetra. Ceca je izrazila želje za bebino zdravlje i sreću.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here