Jedan od najpopularnijih pjevača iz srednje generacije , koji su trenutno aktuelni na estradnoj sceni je svakako Milan Stanković. Naime , mnogi su u čudu zbog toga što Milan već dugo vremena nije objavio ništa , a njegovi fanovi nestrpljivo očekuju njegovu novu pjesmu ili pak album.

Milan je kako je svima poznato svoju karijeru započeo takmičenjem u jednoj od prijašnjih sezona Zvezda Granda , došao je do finala i tako sebi otvorio vrata estradne scene. Zbog svog neobičnog izgleda i načina oblačenja , uvijek je bio zanimljiv  medijima , koji su željeli da znaju baš sve o njegovom životu.

Medijima je uvijek bio zanimljiv Milanov ljubavni život. Mnogi smatraju da je Milan homoseksualac , ali poznato je da je četiri godine bio u vezi sa pjevačicom Radom Mnojlović. Milan nikada nije demantovao tračeve koji se o njemu pišu , već je uvije pustio medije da o njemu pišu šta žele. Milan je uhvaćen nedavno na jednoj žurci sa kćerkom Mileta Kitića. Mediji su odmah njih opisali kao novi estradni par , mada je s njima bilo još mnogo ljudi.

Preporuke