Milena Ćeranić konačno je stala na kraj dugotrajnim glasinama i priznala da je zaljubljena u muškarca koji ima prepun raspored. Samouvereno je izjavila da ne žali ni za šta što je uradila u svom životu, jer su svi njeni postupci bili vođeni njenim osećanjima i ljubavlju prema toj posebnoj osobi. Nije ni znala da će ona na kraju biti ta koja će izdati svog partnera kada je naišla na njega kako ga zagrli druga žena.

Zatečena prizorom pred sobom, naglo je napustila zajednički stan i prekinula njihovu romantičnu vezu. Za nju je bila sreća što je izabrana za značajnu ulogu u spotu za nedavno objavljenu numeru “Ipak smo jedna”. Ova pjesma je stekla popularnost alarmantnom brzinom i čini se da je na putu da postane top lista.

Pjesma je stekla ogromnu popularnost i trenutno je na vrhu top-lista, dobivši brojne pozitivne komentare kako za svoju muziku tako i za vizuelne elemente. Milenin album je bio iščekivan i nedavno je objavila treću pesmu sa njega. Fanovi mogu očekivati ​​da će četvrta pjesma uskoro biti objavljena, označavajući polovicu albuma. Milena je neumorno radila na ovom projektu i uzbuđena je što će sa svojom publikom podijeliti svoj najnoviji rad.

Milena Ćeranić, rođena 3. aprila 1986. godine u Kragujevcu, istaknuta je pop-folk muzičarka poreklom iz Srbije. Stekla je ogromno priznanje zbog svog dubokog vokala i zadivljujuće muzike. Učestvovala je na takmičenju Zvezda Granda, a kasnije je završila srednju medicinsku školu. Nakon toga je počela da radi u raznim klubovima i splavovima u Beogradu. Pažnju joj je privuklo i pojavljivanje u rijalitiju Farma, zajedno sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stefanovićem. Međutim, Stefanović je nakon emisije odlučio da raskine veze sa Grand produkcijom i pređe u City Records. Tokom svoje karijere producirala je niz singlova, među kojima su dobili “Dvadesete gazim”, “Zobare tebe mi prete”, “Luda​​​balkanska”, “Novi list” i “Sve pred seboba gazim”. najviše ocjene kritičara i obožavatelja. Pored toga, njena saradnja sa Juiceom na nekoliko numera, kao i njene pesme na popularnim pesmama poput „Bikini“ sa Mlađom i Šaom i „Noćas sam toja“, dodatno su učvrstile njen status voljene i uspešne umetnice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here