"Pristojna sam djevojka i nikada nisam spavala sa muškarcima'' - Lifesytledom

“Pristojna sam djevojka i nikada nisam spavala sa muškarcima”

Ja sam jedna pristojna djevojka, sa muškarcima nisam nikada spavala, ne želim to da činim prije braka, ali evo već treći mjesec nisam mjesečnicu dobila, bojim se da sam trudna jer sam nedavno za momka sa kojima sam bila u vezi šest mjeseci obukla štrample.

To je dečko koji se loži na štrample zapravo, zamolio me da prilikom maženja obučem samo njih, bez gaćica na sebi. Popela sam se na njega tu noć, bilo nam je oboma dobro zapravo iako nismo imali odnos u pravom smislu te riječi. Da li je moguće da zatrudnim na ovakav način,, ja imam 15 godina i moje ime je Maja.

Nevinost je stanje osobe koja nikada nije sudjelovala u seksualnom odnosu. Postoje kulturne i religijske tradicije koje na ovu državu stavljaju posebnu vrijednost i značenje, pretežno prema neudatim ženama, povezanim s pojmovima osobne čistoće, časti i vrijednosti.

Poput čistoće, pojam djevičanstva tradicionalno uključuje seksualnu apstinenciju. Pojam djevičanstva obično uključuje moralna ili vjerska pitanja i može imati posljedice u smislu društvenog statusa i međuljudskih odnosa. Iako djevičanstvo ima društvene implikacije i ima značajne pravne implikacije u nekim društvima u prošlosti, u većini društava to danas nema pravnih posljedica.

Pojam djevica izvorno se odnosio samo na seksualno neiskusne žene, ali je evoluirao tako da obuhvaća čitav niz definicija, kako se nalaze u tradicionalnim, modernim i etičkim konceptima. Heteroseksualne osobe mogu ili ne mogu smatrati gubitak djevičanstva samo kroz penetraciju vagine, dok ljudi drugih seksualnih orijentacija često uključuju oralni seks, analni seks ili uzajamnu masturbaciju u svojim definicijama gubitka djevičanstva. u mnogim društvima i mogu imati različite učinke na socijalnu agenciju pojedinca na temelju lokacije.

Categories: Najnovije

Leave A Reply