Najstrašnije joj se dogodilo kada je takmičar u emisiji “DNK” upucao producentski tim emisije. Nataša Aksentijević je srpska glumica i voditeljka. Već neko vreme je voditeljka emisije “DNK”. Po njenom mišljenju, emisija je važna jer je forum za razgovor o važnim temama.

 

Nataša kaže da joj je u početku bilo teško da snima emisiju, jer bi posle radnog dana dolazila kući iscrpljena.- Prvih šest meseci mi je bilo jako teško, dolazila sam nakon snimanja kući i plakala. Bilo mi ih je žao, onda sam shvatila da su oni birali takav život da žive – rekla je Nataša i dodala da je deci tih porodica uvek nosila slatkiše i igračke.

 

Ipak, najstrašnija situacija joj se dogodila da je učesnik emisije pucao na ekipu emisije “DNK”.- Najstrašnjie mi je kada je čovek pripit pucao iz puške na nas. Pao je mrak, dočekao je rediteljku i mene i zapucao. Kako je zapucao, tako su snimatelji pobegli kod opreme. Zapucao je u vazduh, ali ne kao znak dobrodošlice, već suprotno – priča Nataša.

Srećom, do većeg incidenta nije došlo.- Zamolili smo ga da spusti oružje. Nije nam bilo svejedno, bilo je jako napeto. Vi ne znate ipak sa kim imate posla, još drži vatreno oružje u ruci – ispričala je Nataša gostujući na RED tv-u.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here