Prije su je komarci stalno ujedali, a onda je sebi pripremila ovu smjesu: Samo tri sastojka vam trebaju, a oni će bježati od vas - Lifesytledom

Prije su je komarci stalno ujedali, a onda je sebi pripremila ovu smjesu: Samo tri sastojka vam trebaju, a oni će bježati od vas

Jedan od najgorih nedostataka toplijih vremena su komarci i razni drugi kukci, koji u ovim lijepim, ljetnim danima znaju zakomplicirati život, pogotovo zato što većina njih zna da ostavlja bolne ubode i ugrize.

Svi znamo koliko je kukaca poput muha, žohara i komaraca teško riješiti iz naših domova, a prije nego dođete do nekih kemikalija koje su glavni saveznici u ovoj borbi, morate isprobati neke prirodne i alternativne trikove i metode eliminiranja tih neželjenih gostiju. u svakom domu. Ono što vam je potrebno za trik iz našeg današnjeg članka je pola šalice biljnog ulja, zatim pola šalice šampona, pola šalice octa.

Kada se svi sastojci pomiješaju s bocom za prskanje, potrebno je dobro protresti bocu, a zatim je nanijeti na većinu površina u vašim domovima. To možete učiniti bez brige čak i ako imate malu djecu ili kućne ljubimce, bez obzira na to koliko toksična smjesa može na bilo koji način naškoditi vašim najmilijima.

Postat će vaš najbolji saveznik protiv bilo kakvih grešaka, a najbolje od svega je što na taj način nećete morati bacati novac na neke proizvode koji često ne pomažu, ali insekti su jednostavno otporni, koliko god ih pokušavali otjerati znači. Recite nam svoja iskustva i ako imate neke od vaših trikova koji su vam se pokazali korisnim, podijelite ih s našim čitateljima ispod današnjeg članka. Ne sumnjamo da ćete barem nekome pomoći na ovaj način!

Categories: Savjeti

Leave A Reply