Nema ko se ne sjeća super talenta u Velikoj Britaniji, i brkate žene sa neuglednom frizurom koju su svi gledali sa primjesom gađenja i nepovjerenja. Kad je pustila glas, svima je začepila usta. Gdje je ona danas? Svi se sigurno sjećate Susane Boyle, koja je zaradila milione i to preko noći, i sada je otkrila kako ih je trošila – pokazavši koliko se transformirala. I dalje je ostala i više nego skromna, i ne rasipa se sa silnim milionima koje je zgrnula na svoj račun.

Susan Boyle, zvijezda koja je osvojila svijet u britanskom talent showu Got Talent, zaradila je oko 22 miliona funti tokom svoje karijere. Susan danas ima 58 godina, drži se podalje od javnosti, ali rekla je da nije potrošila mnogo novca i ispostavilo se da je vrlo štedljiva. Pametno troši svaki zarađeni peni.Iako je imala više nego dovoljno novca za kupnju vile za sebe, Susan je odlučila ostati u svojoj maloj kućici, u istom predgrađu gdje je i rođena. Kupuje jednom u godini dana, ništa pretjerano, otkrila je za jedan britanski magazin.

Kako je otkrila za ovaj list, najskuplja stvar koju je sebi kupila od svojih miliona je bunda, a pored nje je kupila i klavir, i to bi bilo sve od skupocjenih stvari. Na šta je ona trošila novac, ljudi se slatko nasmiju, koja funta otišla je i na časove vožnje. Oduvijek je željela voziti, ali nije smjela sama sjesti za volan. Ona se u posljednje vrijeme povukla sa scene, jer jednostavno ne može istrpiti pritisak javnosti.

Preporuke