Obzirom da su društvene mreže postale sastavni dio naših života, te da ne postoji niti jedna stvar koja se ne može pročitati niti vidjeti, postali smo svjedoci raznih životnih priča.Neke priče su šaljive i uljepšaju nam dan, no sve više je onih koje nas razočaraju i iznad glave nam se pojavi upitnik.

Jedan muškarac je objavio svoju životnu priču, koja je šokirala mnoge. Šokirala je sve one koji su to pročitali, jer postoji veliki broj ljudi koji su zapravo prošli kroz isti životni scenarij kao i on.

IMao je siguran i stabilan brak, barem je tako mislio, te imali su i dječicu. Nije mogao da nasluti da će se dogoditi nešto ovako. On je primjetio da mu je supruga postala čudna, promijenila je radno mjesto, ali sa promjenom radnog mjesta došle su i druge promjene koje je on počeo da uviđa. Ona je trošila sve više novca, zapravo je trošila mnogo više nego je zarađivala a to mu je bio signal da se nešto događa.

Pokušavao je da je uhvati u preljubi, kontrolirao je njen telefon, pozive, druženja no sve je to bilo bezuspješno. Osjećao je sve veću tjeskobu jer je znao da se nešto događa ali nije imao valja dokaz za to, sve dok jednoga dana nije uhvaio nju na djelu.

Uhvatio ju je kako se ljubi i grli u automobilu, ali ono što ga je šokiralo jeste da je to zapravo bio njen novi šef. Tada su mu mnoge stvari postale jasne. Kockice su se poklopile, a petnaest godina braka je palo u vodu.