I danas se bavimo retro stvarima, te nekim ljudima iz šou biznisa koji su nekada davno predstavljali jako velika imena na muzičkoj sceni. Ima njih dosta koje je nagrizao zub vremena, dok imamo i onih koji su se jako dobro održali što se tiče fizičkog izgleda. Prije točno 29 godina, cijeli se Balkan tada zaljubio u ovu prelijepu djevojku, koja je te godine ponijela lentu za najljepšu Jugoslovenku, a koja je svojom ljepotom mamila uzdahe gdje god da se pojavila. Naravno, ako niste znali, ovo je Ivona Brnelić koja je svojom ljepotom i lijepim osmijehom osvojila mnoga srca. Nije joj bilo ravne u tim godinama, i stvarno je odskakala od svojih vršnjakinja.

Iako joj je danas 48 godina, ova lijepa manekenka još uvijek je sigurno jedna od najpoželjnijih žena u bivšoj Jugoslaviji, ne vidi se na njoj toliko da je nagrizao zub vremena, a prema njenim riječima, sve to može zahvaliti mediteranskoj klimi.
U nekoliko je navrata naglašavala da joj je najveća ljubav upravo ples, bez kojeg ne može niti danas, imala je velik uspjeh s plesom, a govori o činjenici da je plesala s popularnim glazbenim skupinama poput Destiny’s Child u kojoj je pjevala danas jako popularna Bijense, a zatim je bila u grupi sa Spice Girls, i ona je plesala s popularnim Usherom, kao i mnogim drugim  svjetskim zvijezdama.

Otvorila je vlastitu školu plesa u Rijeci, a ta plesna škola popularna je po ovoj popularnoj bišoj Mis Jugoslavije. I danas izgleda zaista fantastično, a mi vam donosimo fotografiju u nastavku na kojoj možete vidjeti kakoona zapravo danas izgleda.

Preporuke