On je pobijedio u drugoj sezoni hrvatskog Big Brothera, radi se o Hamdiji Seferoviću koji je bio i najpopularniji kandidat tog takmičenja.

On je 2005. godine sudjelovao u tom šou-programu, njegov izgled i stil su se mnogo promijenili od tad, a kako i ne bi kad je prošlo čak 16 godina od tad.

Hamdiju su svi pamtili po tome što je imao dugu kosu, ali nje više nema, jer se na kratko ošišao, brkove i bradu ne izbrijava više, nego ih je pustio malo na moderniju dužinu.

Njega je zatekao novinar u Rovinju, a on tamo u strogom centru vodi jedan butik. U januaru ove godine postao je djed sa svega 42 godine. On je dobio unučicu po imenu Ajlin, a nju je rodila njegova kćerka Lorena, nije skrio emocije kad je o njoj pričao.

On je novac koji je dobio u Big Brotheru odlučio uložiti u kuću i posao, sa suprugom Alisom je trenutno već 23 godine, a sin Lorens koji ima 19 godina s njima živi u Zagrebu.

Da li se po vama on mnogo promijenio, u nastavku vam ostavljamo još jednu fotku da vidite, da se i uvjerite i sami koliko se promijenio, sigurno da ćete bez teksta ostati dok budete gledali ovu fotku

Big Brother je jedno vrijeme bio zaista popularan, ali kasnije se ugasio, tj. ne snima se više na području Hrvatske. Danas su u modi rijalitiji koji se održavaju u Srbiji, kao što su Zadruga i Parovi. Zadruga je ušla u petu sezonu i obara sve moguće rekorde gledanosti

Advertisement