Djevojčice po imenu Ava Marie i Leah Rose Clements dolaze iz Kalifornije, a već u junu 2010. godine je njihova fotografija obišla cijeli svijet.

Osvojile su one tada cijeli svijet zbog svojih lijepih krupnihi očiju. One danas imaju 11 i pol godina, nazivaju ih i najljepšim blizankama na svijetu.

A mama Jaci kaže kako Leah i Ava imaju brojne ponude modnih agencija sve vrijeme, osim manekenstva, i školom i plesom se bave, naravno.

Više od milion pratilaca ima njihov Instagram profil, neko je napisao u komentarima da i pored svega ove djevojčice izgledaju tužno, ali ipak, Jaci je otkrila da nije to tako, daleko je od istine to što pišu.

Međusobno se vole slikati Ava i Leah, uživaju o tome one, ugodno s korisnim su spojile, karijera im je praktički već zagarantovana, to je sigurno.

A mi vam sad ostavljamo da pogledate kako ove djevojčice danas izgledaju koje još uvijek nemaju ni 12 punih godina

Ove djevojčice su zaista nestvarno lijepe, to se može odmah i uočiti. Ipak, da uvijek ima negativnih komentara, na to smo se i navikli do sad. Za majku ovih djevojčica kažu kako koristi svoju djecu u svrhu novca, jer zna da će profitirati debelo ukoliko unovči njihovu ljepotu.

Stoga ih toliko i reklamira na društvenim mrežama, pošto zna da će joj biti isplativo poslije, kad budu tražile agencije da ih zastupaju. Šta mislite vi o tome, da li je rano da se djevojčice bacaju u svijet modelinga i da se ovoliko medijski eksponiraju? Kakvo je vaše mišljenje povodom toga?