Prevarila Milojka: Milijana mu slala golišave fotografije na medenom mjesecu, kad je čuo kome, pocrvenio od bijesa - Lifesytledom

Prevarila Milojka: Milijana mu slala golišave fotografije na medenom mjesecu, kad je čuo kome, pocrvenio od bijesa

Nije znao da njegov izabranica opet radi za njim iza leđa.

Novopečeni bračni par Božić, koji je šokirao javnost nakon što su objavili da su u vezi zbog ogromne razlike u godinama, vratio se u rijaliti Parovi ubrzo nakon povratka s odmora. Podijelili su svoje dojmove o medenom mjesecu i kako su provodili vrijeme u Tajni sobi.

– Bilo je zaista lijepo, odmorili smo se, ali i umorili smo se. Dobro je što smo ovdje, na jednom mjestu “, priznala je i otkrila kome će najviše nedostajati. – Nedostajat će mi Ilijana Vagić, naša kuma. Nismo se rastali vani i sada će biti teško.

Na pitanje kome je redovito slala slike dok su na odmoru, uzbunila se. “Pa, poslala sam našem zajedničkom prijatelju”, odgovorila je nevoljko.

Milojko to nije mogao podnijeti pa je zapanjenim tonom pitao Koji?

– Pa, to je moje, nije uobičajeno. Ali od sad se družim samo s tobom, rekla je Miliana, i bilo je očito da se Milojku to uopće nije svidjelo, pogotovo kad se u Milojkovim očima razmisli o onome što je ona radila tijekom svog vremena na događaju s nekretninama s drugim sudionikom, Aleksandrom Požajem ,

Što mislite, hoće li Miliana uskoro otkriti tko je tajnoviti čovjek i biti odan Milojku?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply