Na regionalnoj sceni imamo puno političara, ali najpoznatiji je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, koji voli biti u medijima, uvijek ističući koliko mu je stalo do svog naroda i koliko mu je stalo do zemlje koju on vodi Ostvaren je veliki napredak.

 

Što se privatnog života tiče, poznato je da je u braku s nedavno preminulom novinarkom Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu, dok sa sadašnjom suprugom Tamarom ima sina Vukana. Škola još nije počela.

 

 

Tamara se rijetko viđa u javnosti s Aleksandrom, osim ako se ne radi o nekom važnom protokolarnom događaju, ali radi i na zastupničkom poslu Srbije, a nedavno je predvodila delegaciju koja je službeno otvorila novu zgradu veleposlanstva Srbije u Washingtonu. Ulica 16. nakon desetljeća zakupa sada je u vlasništvu države Srbije.

 

Na svečanosti upriličenoj povodom otvaranja zgrade u kojoj se danas nalazi veleposlanstvo Srbije, a nekada je pripadala nobelovcu Elihu Rutu, koji je u to vrijeme bio i državni tajnik SAD-a, prva dama Tamara Vučić održala je govor na savršenom engleskom, a svi prisutni vrlo sretni. Istaknula je da su mnogi Srbi doprinijeli stvaranju i razvoju Sjedinjenih Država, te da SAD i Srbija kroz povijest dijele iste vrijednosti i ideale. Tamara je istaknula: Neka nova zgrada veleposlanstva Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama postane mjesto gdje možemo graditi nove mostove suradnje i produbljivati ​​povijesnu povezanost Srbije i Sjedinjenih Država.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here