Vraćamo se malo u prošlost, i igrati igru pogađanja nekada jako slavnih osoba koje su nekada žarile i palile Jugoslovenskom scenom. Danas ih je vrijeme sažvakalo i one jednostavno ne mogu pratiti trend cijelog dešavanja, tako da su potonule u osrednji neki nivo, i zapale su u vremenu. Međutim, ajo kje lijepo da se prisjetimo njihovog zlatnog doba, kada su bili na vrhuncu svoje slave, i kada je vladala opšta euforija za svima njima. Danas govorimo o jednoj jako popularnoj Jugoslovenskoj pjevačici, koja je jednostavno rasturala sve dvorane u bivšoj Jugoslaviji. Pjesme su se njen vrtile na svim radio stanicama, a bila je rado viđen gost na svim televizijama bivše države. Imala je i stas, i glas, ali bogami i izgled ,i to bez trunke plastike, kao što to rade današnje jako popularne pjevačice.

Njeno ime je Snežana Babić Sneki, koja je sa svojim dugim nogama muškarcima, bukvalno mutila svu moguću pamet. Završila je osnovnu i srednju muzičku školu, i več od malih nogu se znalo da će biti mikrofon središte njenih životnih zbivanja.Ona za današnje pjesme kaže, da su sve redom izgubile smisao, i da rijetko koja pjesma, ali i pjevačica ima duštu da sve to iznese na pravi način.

Više se izgleda ulaže u vizuelni izgled pjevača, nego što je to kvalitetn pjesma. Popularna Sneki se nedavno pojavila u emisiji “Tvoje lice mi zvuči poznato”, kada su se gledaoci mogli prisjetiti nekih njenih jako kvalitetnih i velikih hitova. 

Preporuke