Kada je u pitanju današnji članak, u njemu ćemo malo da se vratimo u prošlost i da se malo prisjetimo kako su to današnje zviezde izgledale u prošlosti i kada su bili klinci.

Većž smo ranije pisali o takvim stvarima i skoro ste uspjevali da pogodite o kome je riječ, a ono što je činjenica jeste da mnogi glumci i pjevači i pjevačice vješto kriju te slike, jer su u tom periodu oni izgledali potpuno drugačije.

Naime, ono što je sigurno jeste da oni tada izgledali potpuno drugačije i tada nisu imali razne mogućnsoti da se sređuju i da se se operišu, tako da je u tom periodu sve što vidite na njima bilo prirodno.

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je popularni pjevač Mile Kitić objavio jednu sliku sebe kao klinca iz Dervente, u kojoj je on i rođen.

On je naime jeda od rijektih pjevača koji se usuđuju da objave neku takvu sliku, ali istina imamo i onih koji se ne stide pokazati sebe u drugačijem svijetlu.

Međutim, dolazimo do teme današnjeg članka.
Da li ste vidjeli naslovnu fotografiju i da li ste mogli da pogodite o kome je zapravo riječ.

Riječ je o pjevačici, a ona je rođena 1978 godine u Pančevu, gdje je završila i osnovnu školu,a li se ona sa 17 godina preselila u Boegrad u kojem gradu je i krenula njena karijera.

Ona se poznata po svom fantastičnom tijelu, i dugim nogama, a za razliku od mnogih ona je imala tu prirodnu ljepotu koja je i danas opstala.
Naime, njeno ime je Snežana Babić Sneki koja je i dan danas prisutna na sceni.

Da li ste uspjeli da pogodite o kome je riječ? Pišite nam

Preporuke