Kako su mnogi mediji u regiji prenijeli, muž poznate folk pjevačice Elme Sinanović koja se prije nekoga vremena vratila na scenu je na žalost preminuo nakon duge i teške bolesti. Pjevačica je , kako navode mediji shrvana bolom zbog smrti svoga muža Smaila Sinanovića kojeg su svi zvali Magi, a povodom ove tužne vijesti se na društvenim mrežama oglasila i njihova kćerka Hulija koja je ispod jedne tužne fotografije napisala i ove riječi:

Moj babo, nek ti Allah da Džennet. Voli te najviše tvoje dijete, ne znam kako dalje bez tebe” – napisala je Hulija uz fotografiju na kojoj je prikazano kako ona svoga oca drži za ruku.

Inače Elmin suprug Smail je bio poznati biznismen iz Novoga Pazara, a njih dvoje su bili vlasnici više restorana te nekoliko trgovina u Novom Pazaru, ali i u Sandžaku. Elma je uvijek isticala da je upravo njen suprug možda i najviše zaslužan što se ona uspjela ostvariti kao pjevačica i što je napravila zavidnu karijeru sa manjim pauzama, te da joj je svo vrijeme muž bio i menadžer. Elma je uvijek isticala kako je njen muž također volio da zapjeva, te da su njih dvoje čak i snimili nekoliko pjesama zajedno, ali da je zbog bolesti nekoliko zadnjih godina se povukao iz javnosti i živio je mirnim životom.

Dugo se borio i protiv teškoga oboljenja koje ga je na kraju i savladao, a sama Elma se još nije oglasila u javnosti povodom ovoga teškoga i velikoga gubitka za nju, jer kako njeni bliski prijatelji ističu, ona je svo vrijeme vjerovala da će njen muž da pobijedi tešku bolest i nije uopšte razmišljala o smrti, a na kraju se, na žalost, to i desilo, a izvor blizak Elmi je rekao:

” Elma je sinoć održavala nastup, bila je lijepog raspoloženja, ništa nije slutilo da će je tog dana zadesiti ovo sa Smailom. U šoku je, vjerovala je da će se oporaviti i izliječiti, te da će sve biti kao ranije. Bila je to ljubav koja se samo jednom u životu desi i znaju svi da su imali nešto posebno”.

Preporuke
Loading..