Prelijepa djevojčica (15) se predozirala drogom i platila životom: Mama je slikala dok se duša rastavljala od ovog svijeta i svima poslala snažnu poruku. Gledajte, i vama se to može desiti (Foto) - Lifesytledom

Prelijepa djevojčica (15) se predozirala drogom i platila životom: Mama je slikala dok se duša rastavljala od ovog svijeta i svima poslala snažnu poruku. Gledajte, i vama se to može desiti (Foto)

Engleskinja Šakira Pelou u petak navečer se onevsijestila i sljedeće jutro preminula nakon što je navodno drogu ‘duplo’ uzela.

Očajna majka djevojčice (15) koja je izgubila život nakon što je tabletu ekstazija uzela, objavila je na internetu fotografiju svoje kćerke u njenim zadnjim trenucima koje je provela u bolničkom krevetu, da bi druge roditelje upozorila o opasnosti koju nosi raširenost ove droge.

Šakira se u petak navečer onesvijestila i sljedeće jutro preminula nakon što je navodno uzela drogu ‘duplo’.

Majka Rita Hol i Li Bučer – njen partner, napisali su uz objavljenu fotografiju:

-Ova fotografija je najužasnija na svijetu i razmišljali smo dugo hoćemo li je objaviti ili nećemo. Ipak, želimo pokazati ostalim tinejdžerima i njihovim roditeljima šta se može od samo jedne tablete desiti. Nikad se naša Šakira neće kući vratiti. To je bio njen život – više ga nema.

-To bi i neko od vas mogao da bude veoma lako. Nisu te droge zabava! One ljudima oduzimaju živote! Na sve apelujemo koji takve tablete imaju, da policiju obavijeste od koga su ih nabavili. Nije to cinkarenje nego je spašavanje nečijeg ili možda svog, života. Ukoliko i samo jedan život uspijemo spasiti, uradili smo mnogo, napisali su oni u objavi.

U bolnici je, pored Šakire koja se nalazila u najtežem stanju, još troje tinejdžera završilo. Jedan 17-godišnjak uhapšen je u međuvremenu zbog sumnje na rasturanje droge.

Recite NE drogi! Recite NE zlu koje uništava vaše tijelo, porodicu i život! Jedan mali eksperiment, SEKUNDA zabave – može da vas košta života i svega što ste imali!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply