Vjeurjemo da svaka žena koja održava svoj dom je svjesna koliko je vremena potrebno da se obave svi kućni poslovi, a da ne spominjenom koliko je stvarno potrebno truda da se u sve to uloži kako bi on izgledao mnogo čist i uredno.

Ono što je najgore u tim situacijama jeste da je to možemo da kažemo uzaludni posao jer poslije samo nekoliko dana imamo priliku da vidimo kako je se sve to ponovo zaprljalo, a najgore od svega predstavlja to kada ukućani u većini slučajeva ne primjete te neke stvari.

Kada su u piotnaju prostorije u kućama koje zahtjevaju da se stalno čiste je svakao kupatilo, a ono i mora da se stalno čisti zato što je velika količina bakterija u njemu prisutno.

Isto tako svjedoci smo da se u kadama, tuš kabinama vrlo često pojavljuje plijesan koju je jako teško uklonuiti, ali u nastavku današnjeg članka donosimo vam jedan recept koji je donijela jedna žena iz Velike Britanije koja je podijelila ovaj recept i navela da je se pomoću njega ona riješila plijesni bez mnogo truda.

Ona je navela da za ovaj način čišćenja je potrebno da imate samo dva sastojka, a vjerujemo kako ste odmah pomisli da je to soda bikarbona i sirće, ali nije to tako, mada i to možete koristitit.

Ona je naime iskoristila izbječljivač i vatu, i to na način da je na vatu natopila izbjeljivača i stavila vatu na rubove tuš kabine, odnosno na mjesta gdje se nalazi plijesan i to ostavila preko noći-

Kada je ona ujutro uklonila vatu nije mogla vjerovati da plijesni više nije bilo.

Da li ćete probati ovaj način čišćčenja? Pišite nam

Preporuke