Poznato je da većinu profila na mreži Tik Tok imaju djeca i mladi ljudi, a tu oni snimaju razne sadržaje, mada ima i starijih osoba koje nemaju problem da pokažu koliko su oni duhoviti, koliko su kreativni, ali ujedno znaju i da nasmiju ostale, a to je pokazala i Nana koja je veoma brzo postala pravi viralni hit. Ovdje se radi o jednoj starijoj gospođi, domaćici sa sela, koja je zajedno sa svojim komšijom, kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svoga svakodnevnog života, te na taj način privlači pažnju sve brojnije publike. tako je jedan nedavno objavljeni snimak nasmijao mnoge, a u njemu se pokazuje kako je Nana dobila bračnu ponudu od ”Amerikanca”, i to baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao “Amerikanca”, Nani se otvoreno “nabacivao”, te ju je uvjeravao kako joj uz njega neće ništa nedostajati, te je došao da provjeri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim: “Dok odem do vode, vidiću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema… Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidiću, doviđenja”, nećkala se Nana, ali udvarač nije odustajao. Komentari na ovaj i na mnoge Nanine snimke samo pristižu i sve su brojniji: “Sredila se”, “Nana legenda”, “Srce si, Nano”, “Carice”, “Ovo je vrh”, “Žena kraljica”, “Bravo”, pisali su pratioci.

Ovakvi komentari se mogu vidjeti ispod svih Naninih snimaka u kojima se ona ne ustručava ni da opsuje, da ogovara druge, da dijeli neke životne lekcije, da pokazuje kako se rade neki kućni ili seoski poslovi, te da dijeli praktične savjete ili čak i da pjeva. Svi njeni pratioci Nanu smatraju vrijednom, zabavnom i simpatičnom te podržavaju ono šta ona radi i svakodnevno joj pišu, a neki njeni snimci imaju i preko 10 hiljada pregleda.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here