Novak Đoković je sigurno jedan od najboljih tenisera na svijetu svih vremena, a po mnogima i najbolji, a koji je do toga uspjeha došao velikim trudom, radom i odricanjem, a vjerojatno mnogo toga ne bi napravio da nije imao veliku podršku svoje supruge Jelene, kao i svoje porodice. Novak je i poznat kao veliki humanista, a sada je sa najnovijim potezom obradovao cijelu naciju

Tako je Novakova i Jelenina objava na Instagramu za samo nekoliko sati prikupila na desetine hiljada lajkova i komentara, a radi se od jednom dobrom djelu, što smo od njih već i navikli. Njih dvoje su se zagrljeni i nasmiješeni obratili svim svojim pratiteljima sa ovim riječima:’‘ Sezona darivanja je u toku i mi vam se javljamo sa još lijepih vijesti. Naime, u Odžacima postoji lista čekanja od stotine djece i mi smo riješili da ove sezone darivanja opremimo četiri radne sobe i na taj način izbrišemo tu listu čekanja” – rekla je Jelena, a Nole se nadovezao:

” Želimo da se zahvalimo svima koji su nam se priključili u našoj kampanji u sezoni darivanja i svima onima koji već dugi niz godina podržavaju rad naše fondacije. Zahvalni i inspirisani vašom podrškom, Jelena i ja smo odlučili da vam se pridružimo i ove godine dupliramo sva prikupljena sredstva. – Hajde da zajedno pravimo male korake koji će donijeti velike promjene i da stvaramo svjetliju budućnost za svu djecu ”– glasila je poruka ljudi velikog srca koji na sve načine pokušavaju da ostvare snove mnoge djece.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here