I u ovome tekstu ćemo malo o dešavanjima na našoj estradi, pa ćemo malo da govorimo o popularnoj pop pjevačici Goci Tržan, kao i o njenom suprugu Radomiru Novakoviću, te o tome kako se sve više govori o tome kako njihova veza ima određene probleme, te da ih i u nardenom periodu mogu očekivati ne baš sjajne stvari. Poznato je da se njih dvoje već neko vrijeme pokušavaju ostvariti kao roditelji, te da vode veliku borbu oko toga, te su u nekoliko navrata pokušali sa vještačkom oplodnjom, koja nije donijela željene rezultate. I mada je sama Goca rekla da više neće pokušavati da ostane u drugom stanju, ipak to pitanje dobivanja djeteta sa Rašom ipak ostaje da visi iznad glave, te se njih dvoje trude da im taj neuspjeh ne pokvari njihov brak:

” Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dijete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Riješila sam da više ne govorim na tu temu, poštedjela bih sebe jer mi je dosadilo da pričam o tome. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom “– izjasnila se pjevačica, a brak Goce Tržan navodno zbog ovog neuspjeha oko začeća niti malo ne trpi.

Kako je novinarima rekla Goca Tržan, njihova veza odolijeva svim izazovima jer i ona i njen Raša znaju da se nose sa svim teškoćama: ” Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umjeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom “– rekla je Goca.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here