Pred meč sa Srbijom, Ronaldo razbijesnio milione - navijač mu prišao, a kad je vidio šta Portugalac nosi, smjesta je reagovao (video) - Lifesytledom

Pred meč sa Srbijom, Ronaldo razbijesnio milione – navijač mu prišao, a kad je vidio šta Portugalac nosi, smjesta je reagovao (video)

REPREZENTACIJA SRBIJE JE JUČER ODIGRALU U LISABONU MEČ PROTIV PORTUGALA, A NAJVEĆU OPASNOST ZA SRBIJU JE TREBAO PREDSTAVLJATI KRISTIJANO RONALDO KOJI SE IPAK NAKON PRVIH POLA SATA POVRIJEDIO.

Utakmica je završena 1:1, a ipak ,društvene mreže gore od onoga što je Kristijano rekao jednom navijaču, razbijesnio je tako mnoge fanove.

Jedan dječak je prišao Ronaldu kako bi uzeo autogram, želio je da ima potpis sa njegovim imenom na dresu. Ronaldo je oklijevao, a potom je vidio dres Reala i broj 7, koji je nosio nekada Kristijano.

Ono što je on rekao dječaku je sve zaprepastilo, rekao je bolje ti je da nosiš dres Juventusa, ne treba ti taj.

Ovaj komentar je sigurno zabolio svakog navijača Reala.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro rođen je u São Pedru, Funchal, na otoku Madeira, u Portugalu, a odrastao je u Santo Antóniou u Funchalu. On je četvrto i najmlađe dijete Maria Dolores dos Santos Aveiro (1954.), kuharica, i José Dinis Aveiro (1953–2005), gradski vrtlar i povremeni čovjek. Njegovo drugo ime, “Ronaldo”, izabrano je nakon SAD-a. predsjednik Ronald Reagan. Njegova prabaka s očeve strane, Isabel da Piedade, bila je s otoka São Vicente, Cape Verde. On ima jednog starijeg brata, Huga (rođen 1975.), i dvije starije sestre, Elmu (r. 1973.) i Lilianu Cátia “Katia” (r. 1977.), pjevačicu. Ronaldo je odrastao u katoličkom i siromašnom domu, dijeleći sobu sa svojom braćom i sestrama.

Categories: Najnovije

Leave A Reply