Danas vam donosimo ljubavnu priču koja je mnogima izmamila suze, a govori o Peni Ambers, koja danas ima 61 godinu, i Marku Betrlu, koji je godinu dana stariji od nje, a upoznali su se sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Došao je u njezinu privatnu školu u Nottinghamu iz Nassaua na Bahamima 1900-ih.

 

Tada su bili tinejdžeri koji su se odmah zaljubili i ostali zajedno tijekom srednje škole i fakulteta. Mark je čak uspio osigurati stipendiju za sveučilište u Londonu, dok je ona pohađala obližnje. No, jednog dana rekao je Peni da želi prekinuti vezu s njom, zbog čega je ona doživjela potpuni slom, ispisala se s fakulteta i patila od psihičkih problema.

 

Sljedećih godina dvaput se udavala i razvodila, ali njezino srce i dalje pripada Marku koji joj se 2020. nakon gotovo četiri godine obratio putem društvene mreže Facebook. Također je znala da je i on bio oženjen i razveden, i trebalo mu je vremena da joj kaže zašto je tako rano prekinuo s njom. Naime, za sve je kriv Penin otac, koji ne odobrava njihovu vezu, smeta mu što je Mark crnac, pa ga jednog dana posjećuje na fakultetu i prijeti mu da će otkazati vezu i oduzeti mu stipendiju Otkazivanje prekinuto ako nije prekinuo s kćeri.

 

 

Bez ikakvih drugih prihoda, sam u stranoj zemlji, s obitelji tisućama kilometara daleko, morao je donijeti najtežu odluku u životu. Njih su dvoje često razgovarali telefonom tijekom pandemije koronavirusa, a Penny je otputovala u Nassau kako bi ponovno vidjela Marka nakon ukidanja ograničenja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here