U današnjem članku ćemo pričati malo o domaćoj estradi i njenoj sceni, za koju možemo da kažemo da se baš ne nalazi u nekoj zavidnoj poziciji jer smo svjesni da je njih kao i nas pogodila pandemija korona virusa i razne mjere zbog kojih oni ne mogu nastupati i tako zarađivati.

Moramo biti svjesni da je posla sve manje i manje, a radnici se moraju plaćati, ali isto tako moraju i plaćati razne kuće i vile koje imaju, a da ne pominjemo skupocjene automobile koje oni imaju.
Kada je u pitnaju današnji članak idemo malo do Bosne i Hercegovine i pričat ćemo o jednom od najvećih pjevača sa tih prostora, a u pitanju je Halid Bešlić.
Naime, on se na sceni nalazi preko 40 godina, a svu svoju zaradu za razliku od nekih svojih kolega je jako dobro uložio i tako on ima svoj parfem koji se zove Miljacka, ali isto tako on ima i lanac hotela, kao i stambene zgrade koje je napravio na samom ulazu u Sarajevo.
.
Mđeutim, i on danas pliva u kreditima, ali kako navodi treba mu još par godina da on to sve isplati i da je to uredu.

Ali, očigledno ni kod njega nije sve tako bajno, kako izgleda, a to potvrđuju i priče koje su se proširile Sarajevom, a riječ je o pričama njegovih radnika koji rade na Benzinskoj pumpi, jer kako je situacija sa korona virusom krenula mnogi tvrde kako im on ne isplaćuje redovne pune plate, već samo minimalac.

Naime, njegovi hoteli su nazvani po njemu Bešlić, a on je ponudio migrante da se tamo smjeste, a kako je to i za očekivati za nekog privatnika u Bosni i Hecregovni, on mnogo zuji, ali ne daje meda.

Javno se hvali akko je sve postigao a sa druge strane svoje radnike ne može da ispoštuje.

vaš komentar na ovo?

Preporuke