Đokovićeva majka Diana je privatna osoba koja ne traži reflektore, već radije brine o svojoj porodici. Međutim, nedavno je dala intervju u kojem je govorila o svom djetinjstvu i ranoj odrasloj dobi, uključujući i svoju prvu ljubav. To je dalo uvid u njen život i dugogodišnji brak sa Srđanom Đokovićem.

“Bavim se folklorom sedam i pol godina. Isprva mi se nije svidio jer sam ga morao igrati. U Nišu sam proveo četiri godine, otac mi je bio u vojsci, pa smo se često selili. Kad sam se vratio u Beograd, „upao“ sam u školu, koja je bila nova i nije imala salu. Profesor sporta, onaj s brkovima, tjerao nas je da plešemo folklor.Tada nisam slušao narodnjake pa sam došao kući uplakan jer mi se nije dalo igrati pik.” jednom prilikom je ispričala majka Novaka Đokovića i otkrila je da je vremenom ipak uspela da zavoli folklor piše storx.

“No, cijela moja generacija je bila jako folklorna i sljedeće smo godine prešli u KUD “Lukica Mitrović” i tamo smo se jako zabavljali. I Novak voli kockati, ali mi stalno zamjera što ga nisam naučio igrati. Nisam imao sreće, ali možda jednog dana saznam.”

Dijana se jednom pojavila u emisiji “Sputnjik” na ruskoj televiziji kako bi razgovarala o letovanju nje i tadašnjeg supruga Srđana, kao io njihovim sinovima, Marku i Đorđu, kada su bili deca. Dajana je objasnila da je želela da rodi sina Novaka i da je svog sadašnjeg supruga Đorđa odabrala uglavnom zato što nije osećala spremnost da se posveti nekome sa kim je tek počela da izlazi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here