Kada je u ptinaju ženski spol zasigurno jedna od najgledanijih emisija u Srbiji jeste Praktična žena, i svima jer dobro poznato ko ne voditeljica ovog šoua, Nataša Pavlović.

Naime, ona je bila u braku sa poznatim glumce Markom Živićem, a on je nedavno u jednom gostovanju progovorio o njihovom razvodu, dok kada je u pitanju trenutno vrijeme njega publika može da gleda u brojnim serijama koje se prikazuju na raznim televizijskim kućama.

On je isto tako pored Srbije poznat i publici u regionu, dok kada je njegov privatni život u pitanju, malo je poznato publici da je on bio veoma bolestan, i da je nakon toga doživio razvod, ali ono što je pozitivno u svemu tome jeste da je ostao vedar i nasmijanog duha.

U gostovanju je istakao kako je on u suštini jako sretan svojim emotivnim životom i da je našao svoj mir, a kada je u pitanju Nataša, njegova bivša supruga, on je istakao kako joj je čestitao i rođenje drugog djeteta i naglasio da su njih dvoje i dok su bili u braku bili prijatelji, ali i da su ostali prijatelji nakon razvoda.

On se sa njom čuje kada su u pitanju praznici, rođendani, i ako se slučajno sretnu negdje na putu oni stanu da se ispričaju i da je za njih dvoje to nešto sasvim normalno.

Marko se isto tako dotakao toga da neki ljudi možda imaju traumatična iskustva kada je razvod u pitanju, ali da to sa Natašom i njim nije slučaj.

Vaš komentar? Da li vi gledate Praktičnu ženu?

Preporuke