Poznati voditelj usred emisije uživo imao infarkt: Gledaoci u suzama, hitno ga vode u bolnicu - Lifesytledom

Poznati voditelj usred emisije uživo imao infarkt: Gledaoci u suzama, hitno ga vode u bolnicu

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc već je prije  šest godina imao blaži infarkt!

Nakon što  je  voditelj i urednik Zoran Šprajc doživio opet infarkt, javnost je obavještena od strane RTL – a. Zoranu Šprajcu su ugradili stent te se nakon ugradnje stenta osjeća bolje.

Da vas podsjetimo još jednom. Voditelj i urednik RTL Direkta već je prije šest godina imao blaži infarkt.

Tada nam je rekao da je u tom trenutku imao  jako strašan bol u grudima te da su mu pomoć pružili u KB Dubravama gdje su mu doktori i ugradili stent.

– Tada su me sredili,zakrpali a i sada je sve u najboljem redu. Nemojte nikada da pomislite da ste od svog tijela najpametniji. A kada budete imali osjećaj u tijelu da vam nešto kaže dosta je, onda zaista vjerujte da je to tako. Ali i u tom trenutku kada ga budete imali znajte da ima nade. Ako budete u dobrom timu kao ja onda će vam sigurno vaš život i spasiti – napisao je tada voditelj i urednik Zoran Šprajc na svom Fejsbuk profilu.

Sa RTL televizije kolege Zorana Šprajca su obavjestili javnost kako se voditelj  trenutno osjeća:

-Možemo samo da javnost obavijestimo da je naš kolega Zoran Šprajc uredu i da se oporavlja i dalje. Drugog komentara nemamo jer nam je trenutno jako važna ova vijest – kazali su nam njegove kolege sa RTL – a nakon novih srčanih problema  voditelja i urednika Zorana Šprajca.

Categories: Najnovije

Leave A Reply