Fitnes instruktorica Ana Marija Zujović prije samo dvije godine bila je glavna tema domaćih medija, nakon nasilja koje je doživjela od svog tadašnjeg supruga, menadžera Vladimira Stanojevića. Nakon ovog skandala, Ana Maria odlučila se potpuno povući iz javnosti. Kako i ne bi, kada je doživjela teške fizičke povrede. 


Anna Maria i Vladimir vjenčali su se 2014. godine u Las Vegasu, ali njihova bračna sreća nije dugo trajala. Početkom sljedeće godine voditelj je pretukao rođenu suprugu, a ona je potom fotografije objavila na društvenim mrežama. Nakon skandala povukla se iz medija u potpunosti, a mnogi kažu da je sada ljepša nego ikad.

Vlada Stanojević srpski je voditelj rođen 17. 02. 1982. u Trsteniku. Iz male zajednice je došao u Beograd, maštajući o radu na televiziji. Trenutno živi u Las Vegasu u Americi. Ime njegovog oca bilo je Dragomir (preminuo 2011. godine), a majčino ime Vera. Ima mlađu sestru. Vlada je uvijek isticaao da mu obitelj pruža beskonačnu ljubav i da su njegovi roditelji brižni i prijateljski raspoloženi. Njegov najdraži sport je rukomet. Njegov kućni ljubimac je Jorkširski terijer Louis.
Prva emisija koju je vodio bio je City na RTV Pink. Potom je sa svojom kolegicom Minjom Miletić na istoj televiziji postao voditelj jutarnjeg programa, no zamijenili su ga voditelji koji su prešli s prvog RTS kanala, Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Radio je i emisiju “Stotka” s pjevačicom Lepom Lukić, gdje su s poznatim osobama razgovarali o svojim planovima, životu i drugim aktualnim temama. Bio je i jedan od voditelja glazbenog natjecanja “Zvezda Granda” sa kolegicom Ivom Smiljanićem.

Preporuke