Svakako jedan od najpoznatijih pjevača na današnjoj muzčkoj sceni jeste Darko Lazić, a o njemu se u ovom posljednjem periodu piše mnogo, a naročito kada je u pitanju njegov privatni život.
Njegova karijera je prema mišljenju nekih ljudi stagnirala jer je se on počeo da ponaša bahato, tako da se više piše o njemu nego o njegovim pjesmama.

Na početku smo imali situacije kada se on odao alkoholu, a upravo taj način života doveo je do toga da se razvede od Ane Sević, a onda je ubrzo nakon tog razvoda on doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva ostao živ, te je u toj nesreći on povrijedio nogu i dugo vremena mu je trebalo da se od svega toga oporavi.

Zbog nesreće je se on jako slabo kretao i zbog toga je nabacio još više kilograma na sebe.

U međuvremenu njegova djevojka Marina mu je rodila sina i sve se čini kako je to upravo bio okidač da se on počne normlano ponašati i početi da brine o sebi i svom zdravlju.

Po pitanju toga on je otišao ona operaciju želuca, te je krenuo na dijetu u kojoj je uspio da skine nevjerovatnih 70 kilograma i sada se može reći da izgleda nepropoznatljivo..

Što se tiče društvenih mreža on je tamo jako aktivan i svjedoci smo da svi oni koji ga prate mogu da vide kako se bahati po pitanju toga da živi luksuzno, ali je to mnogima za nepovjerovati jer svi znaju da on živi u dugovima.

Međutim, sada nam je stigla potvrda svega toga, koja je iznenadila i samog Darka.

Naime, radi se o tome da je on nedavno objavio jednu fotografiju kako nosi skupocjeni sat, a jedna instagram stranica koja dolazi iz Njemačke se bavi time da otkriva koji satovi su lažni i kopije.

Njihv stručnjak je otkrio da kada je u pitanu Darkov sat koji  na fotografiji ustvari kopija i da je lažni, a sve su to otkrili na osnovu nekih sitnih detalja, dok onaj pravi sat košta vrtoglavih 31,5 hiljada evra.

Vaš komentar na ovo?

Preporuke