Emisije koje idu uživo u eteru su jako specifiče, i tu se mora biti maksimalno skoncentrisan jer bilo koji detalj da se desi sve to “ode u eter”, i povratka više nikako nema. Tako da vam danas donosimo jednu jako neobičnu priču koja nam dolazi iz daleke Amerike, a tamo se desila jedna jako neobiča i čudna scena, koja se rijetko viđa i “čuje”. Tako su gledaoci jako popularne emisije “Wendy Williams Show”, mogli da prisustvauju jako neobičnoj sceni koja je sve pomalo i nasmijalaa, ali ureniku te emisije sigurno nije bilo nikako do smijeha. Ova poznata voditeljka ima 55 godina, i dok je vodila razgovor o poznatom fudbaleru američkog fudbala Odel Bekamu Džuniora svi su se mogli zakleti da je ona pustila vjetar, ili prnula po naški. 

Ona je to veoma jako uradila, da sse poprilično jasno moglo čuti u eter. Redakciju su odmah zatrpali silni mejlovi od gledaoca koji su je prozivali na sva vrata. Njen Instagram profil je također bio pun komentara osoba koje su je pratile sve ove godine njene besprijekorne karijere. Eto, šta vam jedna mala sitnica i nepažnja može donijeti. 

Sama produkcija se oglasila saopštenjem za javnost, u kome je navela da se jednostavno ne može uticati na neke “vandredne” situacije kao što je bila ova u njihovom slučaju. Probaće da se više ne ponovi, ali ko vam garantuje? Protiv prirode se jednostavno ne može. 

Preporuke