Svjesni smo toga da je u današnje vrijeme kako je došlo do pojave i ekspanzije društvenih mreža i interneta, da više ne moramo da čekamo sedmične magazine ili tabloide kako bismo vidjeli naše omiljene zvijezde kuda se kreću i šta rade ili u koji novi skandal su uletjele, te kako žive i tako dalje.

U današnje vrijeme je potrebno samo par klikova i da saznate sve najnovije informacije o njima, a odete na društvene mreže i samo ih zapratite i onda imate svakodnevni uvid u to šta oni rade.

Tako naprimjer, ukoliko pratite Jelenu Karleušu, vi možete da svaki dan vidite kako ona mami uzdahe svojim provokativnim stajlnizima, ali isto tako kako sa svojim prijateljima provodi vrijeme, od bazena ispred svoje kuće, do nekih svjetskih destinacia.

 

Isto tako veliki broj njenih kolegica radi skoro istu stvari te stalno su tu postavke raznih fotografija o njihovim luksuznim automobilima, njihovim kućama, i tako dalje.

Iako vam se čini nestvarno, nisu svi na estradi takvi.

Imamo isto tko i one na estradi koji nemaju namejru pokazivati svoje bogastvo nego pokazuju neki drugi vid bogastva, a to kako oni žive i koliko njeguju svoju tradiciju.

Među njima se posebno ističe Slađa Alegro, koja je oduvijek važila za jednu skromnu djevojku.

Naime, svi su iznenadili kada je Slađa postavila fotografiju kako sjedi kraj smederevca i ako loži vatru.
Ona očigledno preferira neke tradicionalne stvari za razliku o onih modernijih, iako sve to sebi može da prušti.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaše mišljenje

Preporuke