Popularni rijaliti igrač David Dragojević, zaručnik Ane Korać i bivši zadrugar koji je javno varao Aleksandru Subotić pred TV kamerama, i naočigled svih, stupilo je u kontakt s poznatom starletom, ima puno razloga da se ove sezone pridruži zadrugarima u Imaginarijumu, očigledno je da će nova rdna sedmica da započne i više nego interesantno.David je jučer viđen u trgovačkim centrima i kupovao je sve one stvari koje su mu potrebne kako bi ušao u rijaliti program Zadruga, sve je već viđeno, tako da je on 100% unutra. Bliski prijatelji su potvrdili da će David već danas ući u duele kao ravnopravni natjecatelj koji će se boriti rame uz rame sa ostalim sudionicima za glavnu nagradu od 50 000 eura.

Podsjećamo, David je prije 24 sata bio u Šimanovcima kako bi iznenadio svoju zaručnicu za njen rođendan i tako joj uručio buket od 365 crvenih ruža i medvjeda jer se Ana Korać uvijek najviše raduje tim stvarima. Vjerujemo kakao0 će Zadruga biti još više gledana, jer sa Davidom i bez njega, vjerujemo nije isto.

Nekada nogometaš, a sada je uz očuha, Predrag Opačić Mungos, pod vodstvom FK Veternik, gdje je postavljen za sportskog direktora. David Dragojević i danas se slavi kao sudionik u raznim rijaliti programima.

David Dragojević rođen je 7. septembra 1988. u Novom Sadu. Ima brata Dejana, a očuh mu je Predrag Opačić zvani Mungos. David Dragojević nije imao osobito zavidnu nogometnu karijeru. Promijenio je nekoliko klubova, ali nikada nije ostao dugo niti je odigrao neke značajnije utakmice, osim FK Partizan protiv Crvene zvezde.

Preporuke