Dalila Dragojević je značajan dio svoje zarade od “Zadruge” (u kojoj je osvojila drugo mjesto) i od svojih Tiktok live sesija (gdje ponekad provede i do 20 sati) uložila u potpuni facelifting.Na ovu proceduru potrošila je i do 20.000 evra i veoma je zadovoljna rezultatima.

Promjena u Dalilinom izgledu u odnosu na prije mjesec dana je upečatljiva, jer sada izgleda neprepoznatljivo. To je zbog raznih kozmetičkih procedura kojima se podvrgla, uključujući rad na ustima, jagodicama, ušima, očima i zubima, kao i povećanje grudi. Dalila je obavila procedure u inostranstvu i očigledno je veoma zadovoljna rezultatima.

– Dalila je druga osoba! Auu, pa ona više ne liči na sebe! Oči su joj kao da je Kineskinja! Ovo je pobeda – Dalila je operisala i uši! Dulila je kao naduvani balon! Sestro, prevazišla si i Daru Bubamaru! – samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, Dalila je nedavno progovorila o tome šta je sve promenila na sebi:- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – rekla je tada Dalila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here