Poznato je da su se poznati srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena zaljubili još u srednjoškolskim danima. Nakon toga su stupili u vezu i nikada nisu mislili da će ostatak života provesti zajedno. Međutim, sudbina je imala druge planove i par je u braku dugi niz godina. Oni nastavljaju da uživaju u zajedničkom životu.U zapadnim medijima nedavno je bilo dosta polemike oko uspeha Novaka Đokovića, ali činjenice su jasne. Trenutno je drugi na ATP listi, ali je zbog odluke da se ne vakciniše protiv Covid-19 propustio mnogo turnira.

Ipak, svojim budućim nastupima najverovatnije će od ponedjeljka ponovo zauzeti prvo mesto na ATP listi.Ima reputaciju koja se ne može narušiti, uprkos tome što nije mogao da se takmiči na nedavnim turnirima Masters serije 1000 u Americi. Na postignutim uspesima zahvaljuje porodici, a posebno supruzi Jeleni, koja je bila velika podrška i motivacija. Ono što je počelo kao prijateljstvo u srednjoj školi, vremenom je preraslo u nešto dublje.

Novak Đoković i Jelena Đoković imaju istoriju romantičnih zavrzlama, a kako se ispostavilo, Jelena je svojevremeno bila u vezi sa još jednim teniserom, Ivanom Bjelicom. Uprkos njihovoj istoriji, Novak je odlučio da angažuje Ivana da radi u njegovom teniskom centru. Ovo je zanimljivo jer pokazuje da je Novak spreman da oprosti i zaboravi, čak i nakon što su on i Jelena bili u vezi nekoliko meseci pre nego što je ona upoznala Novaka i zaljubila se u njega.

Bjelica je bio uspešan u svojoj teniskoj karijeri, osvojio je 12 trofeja i odigrao više od 1.000 mečeva. Pažnju medija poslednjih godina privukao je ljubavnom aferom sa glumicom Hristinom Popović. Bjelica trenutno trenira u uglednom teniskom centru Novaka Đokovića.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here