Vrlo dobro se zna kako izgledaju Srpske svadbe u posljednje vrijeme. Dosta veselja, popijenih flaša piča, a veselje iznenada pod uticajem istog zna otići u nbekom totalno drugom pravcu. Tako vam donosimo jednu jako zgodnu priču, koja je u roku od 24 sata postala viralna na svim društvenim mrežama. Ova mama, nije mogla nikako da se obuzda. Video snimak, koji danima kruži internetom, nasmijao je cijelu regiju. Naime, na srpskom vjenčanju majka o kojoj smo već pisali i koju smo spominjali je bila toliko sretna da se nije mogla obuzdati od sreće, pa je učinila sljedeću stvar.

U žaru pjesme “Danas majko ženiš svoga sina”, prvo se popela na stolicu, a zatim je htjela napraviti špagu i skočila je na stol, kad se sve oko nje slomilo, niko nije mogao vjerovati šta se desilo, čaše i tanjiri sve je otišlo u 1.000 komada. Pogledajte kako je sve to izgledalo: 

Gosti nisu mogli vjerovati što gledaju, a ovaj će vas video bez sumnje ostaviti u suzama.Srpska vjenčanja su pravi rasadnik komičnih situacija. Od trenutaka kada mladoženja popije malo više, onda se počnu tražiti svakakve muzičke želje. 

Bendovi koji sviraju na vjenčanjima najpoznatiji su po tome koliko su “teški” prilikom naručivanja pjesme. Jedan primjer je poruka s pjesmom čija je slika procurila na društvene mreže. Bila je od mladine sestre, na njoj je bilo obješeno 1.000 dinara, a za taj novac tražila je da joj ispuni čak 4 glazbene želje! 

Vjerujemo da glazbenicima nije bilo svejedno kad su to vidjeli jer je cijena naručivanja samo jedne pjesme na vjenčanjima bila znatno veća. I jesu li još uvijek udovoljavali njezinim zahtjevima nije poznato.

Preporuke