Postao je regionalno poznat zbog amaterskog snimka sa Severinom, a potom je nestao - znate li gdje je muškarac koji je sa pjevačicom snimio film za odrasle - Lifesytledom

Postao je regionalno poznat zbog amaterskog snimka sa Severinom, a potom je nestao – znate li gdje je muškarac koji je sa pjevačicom snimio film za odrasle

JEDNA OD POZNATIJIH PJEVAČICA SA OVIH PROSTORA JE SVAKAKO SEVERINA KOJIĆ. NJEN ŽIVOT I KARIJERU SU GOTOVO CIJELI ŽIVOT POTRESALI SKANDALI, NAJPOZNATIJI JE SVAKAKO NJEN AMATERSKI URADAK KOJI JE SNIMLJEN PRIJE 15 GODINA, KADA SMO IMALI PRILIKU VIDJETI sEVERINU U AKCIJI KAKO SE SA POZNATIM BIZNISMENOM TROŠI.

Pojavile su se njene golišave fotke prije par mjeseci, pa je tako Severina ponovo zainteresovala medije da se raspitaju i gdje je jedan od glavnih aktera amaterskog filma sa kojim se snimila dok je vodila ljubav. Radi se o biznismenu Milanu Lučiću.

On je hercegovački biznismen koji se pronašao prošle godine u žiži javnosti zbog malverzacija u stečajnim postupcima, a onda je i uhapšen na kraju zbog toga.

Video snimak koji je nastao prije 15 godina, a proširio se brzinom svjetlosti, anonimni Lučić je tada zapravio bio oženjen. Zanimljivo je i to da je njegova supruga bila trudna kada je isplivao eksplicitni nsimak, čekala je treće dijete Milana, a ona ga nije ostavila nakon skandala. Oprostila mu je i bili su u braku i dalje.

Lučić se pojavio prethodne godine i pred sudom, uhapšen je u akciji Uskoka zajedno sa nekoliko saradnika zbog sumnje da su napraivli nekoliko miliona eura iz firme koja je bila u stečaju, i to sa višegodišnjim malverzacijskim radnjama.

Categories: Najnovije

Leave A Reply