Izvadio je ispod kaputa pištolj CZ 99, u Arkana je ispalio tri metka.

I dalje se ne zna ko je pravi nalogodavac likvidacije. Tog januara ispred hotela Interkontinental, stala su dva automobila oko 17 sati. Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić, inače poznati policiji od ranije, izašli su iz opela Kalibre.

Zoran Nikolić Pegla izašao je iz drugog vozila, golfa, te Dobroslav Gavrić – pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a. Pegla je ostao na parkingu, a ova trojica su se spremala da počine trostruku likvidaciju dok su ulazli u hol.

U holu je bila velika guža. Arkan je sjedio blizu recepcije, u separeu zajedno sa ostatkom društva. Došao je u Interkontinental sa ženom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom i tjelohranieljem.

Podjednako je zanimljivo i jezivo to što su mr tva sa četvorica sa slike. Dok su sestre obilazile butike u pratnji tjelohranitelja, Arkan je sjedio u holu s društvom. Nešto iza 17 sati, prišli su im Miki i Gagi, rukovali se sa njim, izljubili s Mandom i pošli prema stepeništu ka hotelskim salama za banket.

Gavrić je bio u drugom separeu, nekoliko metara iza leđa Arkanu. Samo minutu nakon toga, ulazi od stola i vadi pištolj ispod kaputa. Na pod hola hotela padale su čaše, čaure, flaše i šolje, a gosti su se sklanjali od rafalne paljbe i zalegli na pod.

Policija je brzo stigla na lice mjesta, ali ne i Hitna pomoć.

Preporuke
Loading..