Posljedice su jako ozbiljne: Ovaj začin koristimo svakodnevno i zbog njega nam stomak raste i štetan je za zdravlje - Lifesytledom

Posljedice su jako ozbiljne: Ovaj začin koristimo svakodnevno i zbog njega nam stomak raste i štetan je za zdravlje

RAZNU HRANU JEDEMO SVAKI DAN, NEKE OD NAMIRNICA NAS DEBLJIMA ČINE. KADA I SAMA DEBLJINA NIJE PROBLEM, TU IPAK IMAMO STOMAK KOJI SE STVORI, TAKO DA MORATE NA ISHRANU PAZITI. šTA JE U PITANJU ONDA?

zNAMO, TO JE SASTOJAK ZA KOJI NISTE SVJESNI DA ON MOŽE NADUTOST STOMAKA DA IZAZOVE, NATRIJUM JE TAJ SASTOJAK, NJEGA U KUHINJSKOJ SOLI NAJVIŠE IMATE, A ISTRAŽIVANJA SU POKAZALA DA LJUDI KOJI KONZUMIRAJU TRI DO ČETIRI PUTA VIŠE NATRIJUMA UNOSE NEGO ŠTO BI TREBALO I IMAJU STOMAK.

Ukoliko ste i vi jedni od ovih ljudi, trebalo bi svakako da smanjite količinu soli, odnosno slane hrane. Natrijum se u raznim namirnicama nalazi, mi i ne znamo možda to, uvijek je bitno provjeriti sastojke, odnosno količinu sastojaka u nekom proizvodu.

Natrijum iz soli potiče skupljanje vode u tkivu, na taj način djeluje i kontraproduktivno na smanjenje težinje, ukoliko ga previše konzumirate, otežat će topljenje masnih naslaga, odnosno vaš metabolizam će usporiti.

Natrijum je možda i glavni krivac zbog vašeg stomaka, zato pazite, ili ga izbacite skroz iz ishrane ili smanjite količinu, nemojte da vam stomak bude nadut zbog njega. Morate i početi da se zdravije hranite, izbacite i ugljikohidrate, svedite ih na minimum da ne biste imali problema sa viškom kilograma.

Categories: Najnovije

Leave A Reply