Poslije ovih slika svi su ostali bez teksta: U ovakvom izdanju kraljevsku porodicu još niste vidjeli, kad kraljica čuje za ovo, smučit će joj se, cijeli svijet plače od smijeha (Foto) - Lifesytledom

Poslije ovih slika svi su ostali bez teksta: U ovakvom izdanju kraljevsku porodicu još niste vidjeli, kad kraljica čuje za ovo, smučit će joj se, cijeli svijet plače od smijeha (Foto)

Jedna od najpoznatijih porodica na cijelom svijetu je u svakom slučaju kraljevska porodica. Ova bogata aristokratija iz Velike Britanije privlači pažnju cijelog svijeta, a svi se slažu oko toga da je njihova popularnost uglavnom zasnovana na tome što se svi uvijek zanimaju za to kako to pak žive javne ličnosti, a kamoli kad je još uz to riječ i o pripadnicima kraljevske porodice.

Kako god, iako nema nikakve sumnje u to da se luksuz i raskoš kriju iza te parade, Alison Džekson je odlučila da proba da na jedinstven način pokaže da nije baš sve tako idealno kako se mnogima zna učiniti. Ona je napravila čitavu seriju fotografiju sa dublerima, koje pak simuliraju dešavanja koja bi svijet rado želio da vidi. U nastavku ćete i vi pak imati priliku da saznate o čemu se ovdje zapravo radi, te šta je Alison željela da postigne.

S obzirom da u posljednje vrijeme svi pričaju o ovim slikama na društvenim mrežama, pa su one na kraju stigle i do našeg regiona, mogli bismo se složiti oko toga da je ona svoj cilj, barem onaj koji je prvenstveno imala i postigla, a to je da na šaljiv način poruči ljudima da i nije baš sve tako savršeno ni u kraljevskoj porodici kako to oni misle.

Kako god, rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovim fotografijama, pa nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka pišite i svoje mišljenje, koje nam je uvijek bilo izuzetno važno i bitno. Hvala što ste i dalje uz nas.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply