Poslije gubitka muža, Lepa Lukić naslijedila ogromno bogatstvo: Sada njegova porodica ima jako skandalozan zahtjev - Lifesytledom

Poslije gubitka muža, Lepa Lukić naslijedila ogromno bogatstvo: Sada njegova porodica ima jako skandalozan zahtjev

MILAN MILANOVIĆ JE KRAJEM FEBRUARA PREMINUO, INAČE SUPRUG LEPE LUKIĆ.

Oni su bili u braku 19 godina, ipak, on se nikada nije medijski eksponirao, budući da je u Kanadi živio, svega se jednom pojavio na koncertu ove popularne pjevačice narodne muzike.

Lepa Lukić sada ima problema oko nasljedstva, jer je on iza sebe ostavio pozamašnu zaostavštinu, kako prenosi Skandal.rs, on je ostavio Lepoj Lukić.

Sada su se njegovi rođaci pojavili koji svoj dio nekretnina traže od pjevačice, kao i udio u firmi koju je on itekako uspješno vodio.

Lepa je sada u velikim problemima, a inače, tih rođaka nije bilo dok je Milan bio živ, sada kada je živ, svi su ga se sjetili. Nije njoj do para uopšte, ima ona svoje, ona i lijepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, njoj je krivo jer su odjednom svi se pojavili, hoće sve za sebe sada. Smatra kako nije prema Milanu to lijepo, jer je ona njega voljela, a ne njegov novac, tako da će prepustiti rođacima sve što traže, ispričao je izvor koji je blizak Lukićevoj za Skandal.rs

Lepa Lukić je jedno vrijeme da bi ubijala dosadu bila i u rijalitiju Parovi, ali tamo nije mogla da se nosi sa svađama

Categories: Najnovije

Leave A Reply