Dugo vremena nismo ništa pisali o o Zvezdama Granda, danas su na red došle nimalo lijepe vijesti. Amar Jasarspahić Gile nema sreće sa zdravljem, gotovo cijelu prošlu godinu prikovan je za bolnički krevet, i nikakako mu ne ide u karijeri, a upravo kad se oporavljao, doživio je prometnu nesreću, pa je morao držati u gipsu cijelo stopalo u Makedoniji nakon koncerta.

U gipsu je već više od dva mjeseca, pa ni 2020. ne ide u pravom smjeru. Popularni bh. Pjevač je trebao doći na nastup Grand Speciala, ali na putu za Beograd imao je manju nesreću, a prema posljednjim informacijama zadobio je lakše ozljede.

Ako niste znali, Gile se jedva provukao da ne prođe sa težim posljedicama, prije tri godine kada se prevrnuo svojim automobilom, poznat po izvanrednim vokalnim sposobnostima koje oduševljavaju javnost u cijeloj regiji. Poznat je i po svom duhovitom smislu za humor moglo bi se reći, bosanskoj verziji Darka Lazića.Nadamo se da će se smiriti i da neće imati problema. Trenutno ima i porodičnih problema, jer ga je supruga ostavila sa djetetom zbog njegove afere njoj iza leđa. 

I Amar Jasarspahić Gile suočen je s razvodom, to bi mu moglo zadati krajnji udarac, a njegova je supruga puno ljubomornija, jer se u medijima navodi da ju je Amar varao s nekim članovima Zadruge. Amar je sve to rekao, znala je vrlo dobro kakav sam, pa zašto se udala za mene ?

 

Preporuke